در هنگام گیر افتادن در آسانسور چه کارهایی باید انجام داد؟

گیر افتادن در آسانسور در لیست تجربیات ناخوشایند زندگی در رتبه بالایی قرار دارد. اما بیشتر از چیزی که فکرش را می کنید اتفاق می افتد. اگر شما هر روز از آسانسور استفاده می کنید، تقریباً 1 در 5000 احتمال گیر کردن در هر ماه دارید. اگر به مدت 25 سال هر روز کاری سوار آسانسور شوید، شانس شما 1 در 17 است! در این مقاله از شرکت آسانبر فراز داداشی، یکی از برترین شرکت های نصب آسانسور در کرج بررسی خواهیم کرد که در هنگام گیر افتادن در آسانسور چه کارهایی باید انجام دهیم تا سلامتی مان به خطر نیفتد.



وقتی در آسانسور گیر کرده اید این 7 کار را انجام دهید

اگر آنتن دارید با تلفن همراه خود با شماره آتشنشانی تماس بگیرید. در غیر این صورت ادامه مطلب را بخوانید. شما در کمترین زمان یک هنرمند فرار از آسانسور خواهید بود.

نصب آسانسور در کرج | آرامش خود را حفظ کنید

سعی کنید سر خود را روشن نگه دارید تا امنیت خود را به خطر نیندازید. یک سر شفاف همچنین تصمیم گیری صحیح را بسیار آسان تر می کند. اگر با افراد دیگر در آسانسور هستید، سعی کنید آنها را نیز آرام کنید. یک تمرین تنفسی انجام دهید یا از 100 شمارش معکوس انجام دهید—هر کاری برای جلوگیری از هیستری. آسانسورهای آپارتمانی فوق العاده ایمن هستند و احتمالا جان شما در خطر نیست.

نصب آسانسور در کرج | یک منبع نور پیدا کنید

اگر چراغ های آسانسور خاموش هستند، احتمالاً قبلاً چراغ تلفن خود را روشن کرده اید یا از چراغ جاکلیدی برای دیدن استفاده کرده اید. مراقب باشید باتری گوشی خود را خالی نکنید. با استفاده از چراغ قوه دکمه های آسانسور را ببینید و شمارش کنید که چند نفر در آسانسور هستند.

نصب آسانسور در کرج | دکمه "باز شدن در" را فشار دهید.

گاهی اوقات، یک آسانسور گیر کرده نیاز به کمی عیب یابی دارد که می توانید خودتان آن را انجام دهید. با فشار دادن دکمه "باز کردن در" شروع کنید و ببینید آیا کار می کند یا خیر، سپس دکمه "بستن در" را فشار دهید. هر دوی اینها می توانند گیر کرده و آسانسور را متوقف کنند. اگر هیچ کدام جواب نداد، دکمه را برای یک طبقه زیر خود فشار دهید. ممکن است بخندید، اما این راه حل سریع می تواند در زمان و استرس شما صرفه جویی کند. با این حال، اگر این سه دکمه کار نمی کنند، آنها را له نکنید. ممکن است لوازم الکترونیکی را به خطر بیندازید.

دکمه تماس را فشار دهید

از چراغ قوه خود برای پیدا کردن دکمه "تماس" استفاده کنید که معمولاً با تصویر تلفن مشخص شده است. با فشار دادن آن با یک تکنسین تماس می گیرید تا به شما کمک کند. همچنین به کارکنان تعمیر و نگهداری هشدار می دهد که مشکلی در آسانسور وجود دارد. اگر با موفقیت با یک تکنسین تعمیر و نگهداری ارتباط برقرار کنید، آنها در راه خواهند بود.

دکمه هشدار را فشار دهید

دکمه هشدار در آسانسور معمولاً به زنگی متصل است که به مردم هشدار می دهد که شخصی در داخل آن گیر کرده است و به کمک نیاز دارد. اگر نمی توانید با تعمیر و نگهداری تماس بگیرید، زنگ را به صورت دوره ای به صدا در آورید. افراد حاضر در ساختمان به احتمال زیاد زنگ هشدار را می شنوند و به کسی که می تواند به شما کمک کند اطلاع می دهند.

برای کمک فریاد بزنید

اگر هنوز نمی توانید توجه کسی را به خود جلب کنید، سعی کنید برای کمک فریاد بزنید. همچنین می توانید یک کفش یا اشیاء دیگر را به در بکوبید. صدا به خوبی از چاه آسانسور عبور می کند و می تواند به مردم در سراسر ساختمان هشدار دهد که به کمک نیاز دارید. اگرچه ممکن است دشوار باشد، اما به یاد داشته باشید که هنگام ایجاد سر و صدا آرام باشید.

نصب آسانسور در کرج | صبور باشید

حتی اگر هیچ یک از مراحل بالا را انجام ندهید، شانس بسیار خوبی برای فرار از آسانسور آپارتمان در عرض چند دقیقه دارید. مردم در سرتاسر ساختمان تقریباً بلافاصله متوجه می شوند که آسانسور به درستی کار نمی کند و برای کمک تماس می گیرند.

اگر موفق به برقراری تماس با پرسنل تعمیر و نگهداری یا اورژانس شده اید، محکم بنشینید. تماس های گیر افتادن آسانسور جدی گرفته می شوند و احتمالاً ظرف 30 دقیقه یا کمتر آزاد خواهید شد.

نصب آسانسور در کرج | آسانسور را بیش از حد تکان ندهید

مانند هر ابزار غیرقابل تعمیر در زندگی شما، وسوسه انگیز است که آسانسور را کمی تکان دهید تا دوباره راه بیفتد. به این دلیل است که نباید این کار را انجام دهید: تلاش برای جابجایی آسانسور تنها می تواند مشکل را بدتر کند. اگر بالاتر از سطح زمین هستید، خطر افتادن از در را دارید. تعدادی از افراد نیز هنگام باز کردن درها (که مکانیسمی را ایجاد کرد که به آسانسورها اجازه می داد دوباره کار کنند) جان خود را از دست داده اند.

امتیاز: 5 از 5. مجموع 1 رای
افزودن نظر
در حال پاسخ به: [انصراف]
تعداد حروف باقی مانده: 500
Captcha  
۱۴۰۲/۰۲/۱۷ | مقالات | مدیر سایت | بازدید: 276 | 1683458212