خرید آسانسور برای ساختمان های مرتفع

چالش بزرگی که سازندگان و صاحبان ساختمان های مرتفع و بسیار بلند با آن در گیر هستند اما خرید آسانسور برای این ساختمان ها و بعد از آن نصب صحیح و بدون مشکل بر روی ساختمان نکات به خصوص و مهمی دارد در این مطلب تا جای ممکن بر روی این نکات تمرکز می نماییم .


به طور کلی به چه آسانسور هایی آسانسورهای بلند مرتبه گفته میشود؟

آسانسورهای بلند مرتبه در حقیقت سیستم هایی هستند که در ساختمان های بلند و برج ها به منظور جابجایی افراد بین طبقات مختلف و نیز اشیا و بار با وزن های مختلف استفاده می شود. این نوع آسانسورها که اکثرا از نوع سیستم تولید و انتقال نیروی کششی هستند منطبق بر تعداد طبقات ساختمان طراحی و ساخته می شود. همچنین ظرفیت آن ها نیز با توجه به بلندی ساختمان ها و تعداد جابجایی افراد در نظر گرفته می شود. این سیستم ها نیازمند است که از ایمنی بالایی برخوردار بوده و به طور مرتب مورد سرویس قرار گیرد. مقدار مصرف انرژی در این آسانسورها با توجه به ظرفیت بالا و نیز ارتفاع زیاد ساختمان ها که کابین دائما در حال جابجایی است، نسبتا زیاد است. همچنین قطعه ها و قسمت های این آسانسورها نسبت به آسانسورهای ساختمان های کوچک تر، از ابعاد بزرگ تری برخوردار است. به طور مثال موتور این آسانسورها باید بزرگ و پرقدرت بوده تا امکان تولید نیروی زیاد برای جابجایی کابین در مسافت طولانی که چندین نفر هم در درون آن هستند، وجود داشته باشد.


طراحی و نصب آسانسور بلند مرتبه باید چگونه باشد؟

در طراحی آسانسور برای ساختمان های بلند مرتبه یا برج ها باید مکان قرارگیری و نصب آن به درستی و دقیق مشخص شود. بعد از آن، با بررسی ها و اندازه گیری های مورد نیاز، ابعاد آسانسور شامل ابعاد کابین، ریل ها، سیم بکسل ها، چاهک آسانسور و …. توسط کارشناسان و پرسنل متخصص انجام می گیرد. در طراحی ابعاد آسانسور باید به شرایط و موقعیت نصب آسانسور توجه خاصی شود و بر اساس اطلاعاتی که از ساختمان گردآوری می شود کار طراحی هم صورت می گیرد. نکته مهم دیگر اینکه ، باید به سلیقه، نیاز و خواسته های مشتریان هم توجه کرد و این موارد را در طراحی آسانسور برای ساختمان های بلند مد نظر قرار داد. پس از کار طراحی ابعاد مختلف آسانسور، ساخت بخش ها و نصب قطعات مختلف آغاز می شود که این مرحله در کارخانه انجام می شود. پس از اتمام مرحله ساخت، باید سیستم به محل مورد نظر انتقال داده شده و در آن جا کار نصب آن باید انجام شود. فراموش نکنید که قبل از خرید و فروش آسانسوربا کارشناسان با تجربه و حرفه ای این کار مشورت نمایید بازدید از ساختمان نیز باید در این نوع از ساختمان های بسیار با اهمیت و مهم قرار گیرد، ما در شرکت آسانسور آسانبر فرار برای ارائه خدمات مرتبط با آسانسور با سال ها تجربه همراه شما عزیزان خواهیم بود.


طراحی آسانسور بلند مرتبه زیبا و چشم نواز

شرکت هایی که امور طراحی آسانسور ساختمان های بلند مرتبه را انجام می دهند امکان دارد طبق سلیقه و خواسته کارفرما آسانسورهایی شیک را طراحی و اجرا کنند. البته معیار شیک بودن، مساله ای نسبی است و سلیقه کارفرما تعیین کننده آن خواهد بود. می توان گفت یک ساختمان بلند مرتبه یا برج نیاز به یک سیستم آسانسور شیک هم دارد. زیرا نیاز های ساکنان یا میهمانان یک ساختمان بلند مرتبه یا برج داشتن یک آسانسور شیک و در عین حال مدرن با فناوری های جدید است که راحتی جابجایی آن ها را فراهم کند. به طور مثال یک هتل چند ستاره که چندین طبقه دارد، میهمانان و مسافران به محض ورود به هتل اولین امکاناتی که استفاده می کنند، آسانسور آن است که در صورت چشم نواز و مدرن نبودن، باعث می شود که آن ها نسبت به اسکان در آن هتل چندان مشتاق نباشند. در نتیجه طراحی آسانسور شیک برای ساختمان های بلند مرتبه و مجلل یک مساله ضروری است.

برخی از نکات مهم در طراحی و نصب آسانسور های ساختمان های مرتفع


    تهیه نقشه اجرایی بسیار مهم است

اولین مرحله در نصب و راه اندازی آسانسور در ساختمان های بلند، نقشه های مورد نیاز از چاهک، طبقات ساختمان، پلان پشت بام، دیواره های محل حرکت کابین و ….. تهیه می شود. این نقشه ها در واقع می تواند راهنمای نصب صحیح و بدون ایراد آسانسور در محل خود باشد.

    آماده سازی کف چاهک آسانسور قبل از هر کاری
    مرحله دوم، آماده سازی کف چاهک یا چاله آسانسور است که لازم است پیش از عملیات بتن ریزی، کف این چاهک آماده سازی شود.

    بتن ریزی کف چاهک با کیفیت بالا
    در مرحله سوم باید عملیات بتن ریزی کف چاهک آسانسور انجام شود. البته لازم است قبل از بتن ریزی، آرماتور بندی کف انجام شود تا بتن استحکام زیادی داشته باشد.
    آهن کشی دقیق و منظم
    آهن کشی شامل اقداماتی از قبیل تهیه نقشه اجرایی چاهک، آماده سازی چک لیست مصالح و آهن آلات به همراه ابزارهای مورد نیاز، تهیه و نصب و داربست محکم و مناسب و در نهایت آهن کشی است که باید تحت نظارت نماینده فنی شرکت سازنده یا دستگاه مربوطه است. بعد از آهن کشی هم لازم است از ماده ضد زنگ برای پوشش آهن آلات به منظور مقاومت در برابر رطوبت و زنگ نزدن استفاده شود.
    دیوارکشی دور چاهک با اصول طراحی شده
    چاهک آسانسور لازم است از سه طرف دیوارکشی شود تا باعث جدا شدن آن از محیط اطراف شود. سطح درونی این دیوارها باید صاف و اندودکاری شود تا مانع از نشت رطوبت به داخل چاهک شود.
    نصب صحیح درب و ریل ها
    مرحله دیگر در نصب و راه اندازی آسانسور در ساختمان های بلند، نصب درب ها و ریل های آن است. از آن جایی که ریل ها مسیر حرکت کابین هستند، باید بسیار مقام و ایمن ساخته و نصب شوند.
   طراحی و ساخت وساز موتورخانه
    یکی دیگر از مراحل نصب آسانسور در ساختمان های بلند، ساخت موتورخانه است. این کار باید مطابق با نقشه اجرایی و ابعاد قسمت های مختلف آسانسور انجام شود.
    دیوارکشی اطراف درب ها
    پس از انجام مراحل قبلی، لازم است در این مرحله، دور درب ها با استفاده از مصالحی همانند آجر، بلوک، ملات سیمان، پوشش های فلزی و …. دیوارکشی شود.
    کابل کشی صحیح
    در این مرحله لازم است پرسنل نصاب آسانسور، عملیات کابل کشی و نصب تجهیزاتی همانند تابلو برق سه فاز را انجام دهند.
    بتن ریزی سقف چاهک نکته بسیار مهمی است
    در انتهای کار، لازم است سقف چاهک آسانسور بتن ریزی شود. این مرحله شامل اقدامات متعددی است که باید طبق نقشه و به طور دقیق انجام شود. زیرا در صورت عدم دقت در اجرای هر یک از این اقدامات، سیستم آسانسور ناقص نصب می شود که علاوه بر عدم عملکرد مطلوب، ایمنی آن هم کم خواهد شد  و برای افراد استفاده کننده می تواند خطر آفرین باشد.

برای آشنایی هر چه بیشتر با خدمات ما در شرکت آسانبر فراز به بخش خدمات مراجعه فرمایید

امتیاز: 5 از 5. مجموع 1 رای
افزودن نظر
در حال پاسخ به: [انصراف]
تعداد حروف باقی مانده: 500
Captcha  
۱۴۰۲/۰۲/۱۸ | مقالات | مدیر سایت | بازدید: 301 | 1683556584